Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2015 23:15 - Изборът от Кийра Кас
Автор: jackson Категория: Други   
Прочетен: 920 Коментари: 0 Гласове:
0



За 35 момичета Изборът е шансът на живота. Възможност да се измъкнат от съдбата, предопределена им още от раждането. Да бъдат увлечени в свят на блестящи рокли и безценни бижута. Да живеят в дворец и да се състезават за сърцето на прекрасния принц Максън. Но за Америка Сингер да бъде избрана е кошмар. За нея това означава да се раздели с тайната си любов Аспен, който е роден в каста, по-долна от нейната. Да напусне дома си, за да се включи в яростна надпревара за корона, която не желае. И да заживее в дворец, който е под постоянна атака от бунтовници.

Това го пише на гърба на моята книга и на вашата бъдеща книга Изборът (ако сте решили да си я купите).Доста интересна книга накара ме да си купя другите две книги и да ги прочета за два дена.Сега чета новата част, в която се разказва за Дъщерята на Америка.Няма да издавам от кой е дъщерята.Ще пиша за всяка книга по отделно ,защото всичките заслужават внимание.Препоръчвам ви я ако си падате по романтично фентъзи което не е от типа влюбени вампири.

Америка има червена коса и е пета каста.И това ни прави впечатление.Ако сте чели Дивергенти или сте гледали филмите ще се осетите.Тук кастите също напомнят и на окръзите от Игрите на глада ,но всъщност освен това ,че са разделени на групи нямат нищо общо.Кастите в тази книга са различни.Това е нещо като стълба по която се определя мястото в обществото.Като започнем от бездомниците ( осма каста) и стигнем до кралското семейство (единиците).Те могат да работят само определени професии.И до тук сме с кастите.Защо Америка крие Аспен?Много лесен отговор.Той е по - ниска каста.Тоест шеста ,а родителите й искат да се омъжи в колкото се може по - важно семейство.Баша й винаги е на нейна страна и от тук е ясно ,че тя е момичето на татко.В двореца тя обаче се влюбва в принца ,а Аспен го назначават като страж.И тук се заплита историята. 

Суперска книга трябва да я прочетете.Надявам се скоро да има филм.


Тагове:   Ревю,   книги,   киийра кас,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jackson
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7832
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031